Komplett Bank Mastercard

Svært mange av oss har handlet i nettbutikken Komplett.no på et eller annet tidspunkt, men det er ikke like sikkert at man har hørt om Komplett Bank av den grunn. Banken ble nemlig etablert så sent som i 2015, men har på kort tid blitt populær både innen lånetjenester og kredittkort. Her skal vi se nærmere på Komplett Bank Mastercard, som er et meget konkurransedyktig kredittkort med gode betingelser og fordeler. Spesielt hvis du ofte handler i nettbutikker fra Komplett-gruppen, så vil dette kredittkortet være gunstig for deg.

Betingelser og kostnader

Komplett Bank Mastercard er et såpass ferskt kredittkort at det har betingelser og kostnader tilpasset dagens moderne marked. Blant annet så er det 100% gebyrfritt, som betyr at det ikke koster noe å eie, eller å bruke det. I tillegg har man inntil 50 dager med rentefri kreditt, noe som er en av de lengre periodene sammenlignet med mange andre aktører i markedet. Effektiv rente etter denne perioden ligger på 24,20%, noe som ikke er spesielt lavt, men helt på det gjennomsnittlige. Skal du låne 15 000 kroner og betale dette ned over 12 måneder, så vil det koste deg totalt 1837 kroner i renter og gebyrer.

Fordeler og bonuser

Komplett Bank Mastercard er et kredittkort man velger dersom man vil ha massevis av bonuser, rabatter og fordeler. De største bonusene får man dersom man handler i nettbutikker som Komplett.no og Blush – da får man hele 6% tilbake på alt man handler. Utover dette så får man 2% av handlesummen tilbake på alt man handler på hele nettet, samt 1% bonus på alle øvrige varekjøp over hele verden (fysiske butikker, restauranter etc.). Med andre ord er det svært mye penger å spare på bruken av Komplett Bank Mastercard dersom man gjør dette til en daglig rutine.

I tillegg til dette så kan man søke om hele 9 måneder betalingsutsettelse på kredittkortet. Denne betalingsutsettelsen er rentefri, og kan gjøre hverdagen langt enklere for deg hvis du havner i en aldri så liten betalingskrise. Reiseforsikring er også inkludert i kortet, samtidig som det er muligheter for å tegne flere gunstige forsikringer direkte gjennom kredittkortet.

Søke om kredittkortet

Kredittkortet søker du enkelt om gjennom nettsidene til Komplett Bank. Du får umiddelbart svar på søknaden, og de fleste som har en liknet inntekt og er minst 20 år gamle får innvilget søknaden. Husk å bruke BankID når du søker, så forenkler du søkeprosessen og kan signere den elektronisk. Da tar det sjeldent mange dagene før du har ditt splitter nye Komplett Bank Mastercard i postkassa.